Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Dragons GREEN_BOYS_UNITED
Normal Tactiek Pyramid
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Benjelloun is nu in balbezit. Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo geeft de bal voor. Valverde maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirancea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ciortea geeft een lange en hoge pass. Soygüven kopt de bal weg. Klungelig pakt Draiyf de bal. Giraldo rent richting de bal. Giraldo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jalmasani kopt de bal weg. Daar is Benjelloun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea met een sublieme pass. Soygüven rent richting de bal. Soygüven schiet op doel. Kalali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valverde is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

31e minuut.
Ciortea met de inworp. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Kalali probeert wanhopig de bal te grijpen. Moubarki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

31e minuut.
Jomani speelt de bal door. Moubarki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fihraoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea rent richting de bal. Mirancea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

33e minuut.
Ciortea met een snelle inworp. Giraldo geeft de bal voor. Daar is Fihraoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea rent richting de bal. Mirancea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 68%, GREEN_BOYS_UNITED 32%.
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:4

51e minuut.
Valverde rent richting de bal. Jomani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo speelt de bal door. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Moubarki is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Mirancea rent richting de bal. Mirancea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:5

70e minuut.
Daar is Draiyf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft de bal voor. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Soygüven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moubarki de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 78%, GREEN_BOYS_UNITED 22%.
FC Black Dragons - GREEN_BOYS_UNITED 0:6