Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loei Thai Army FC Nakhon Ratchasima Celtics
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Khotchawat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ratanajaroen komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen passt de bal zonder na te denken. Sukosol rent richting de bal. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Apiratenawong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan onderschept slim de pass. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 0:1

21e minuut.
Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen verovert de bal door een tackle van achteren. Kongjaroen probeert naar een medespeler te passen. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Phosomboon verovert de bal door een tackle van achteren. Phosomboon met een sublieme pass. Kamala is nu in balbezit. bin Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Poonsak Tawatchai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala onderschept slim de pass. Kamala passt de bal zonder na te denken. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wooi ling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 61%, Nakhon Ratchasima Celtics 39%.
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 0:1

47e minuut.
Poonsak Tawatchai geeft een lange en hoge pass. Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saad onderschept slim de pass. Kraisomdech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraisomdech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kaenchan passt de bal met de wreef. Chong is nu in balbezit. Chong geeft een lange en hoge pass. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chong rent richting de bal. Chong passt de bal zonder na te denken. Apiratenawong heeft problemen om de bal te vangen. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kraisomdech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraisomdech passt de bal met de wreef. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 1:1

69e minuut.
Singthong probeert naar een medespeler te passen. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. Kamala rent richting de bal. Kamala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Singthong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kongjaroen rent richting de bal. Kraisomdech probeert naar een medespeler te passen. Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Phosomboon probeert de bal aan de voet te houden. Kaenchan rent richting de bal. Kamala is nu in balbezit. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 42%, Nakhon Ratchasima Celtics 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Singthong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kongjaroen de bal. Kraisomdech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraisomdech krijgt een gele kaart.

95e minuut.
Chung Kit met een snelle inworp. Sanpakij geeft een hoge lob. Klungelig pakt Singthong de bal. Kraisomdech rent richting de bal. Kraisomdech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 2:1

100e minuut.
Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen probeert naar een medespeler te passen. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala schiet op doel. Wooi ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 67%, Nakhon Ratchasima Celtics 33%.
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 2:1

112e minuut.
Daar is Prasertsri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong speelt de bal door. Kamala is nu in balbezit. Kamala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 67%, Nakhon Ratchasima Celtics 33%.
Loei Thai Army FC - Nakhon Ratchasima Celtics 2:1