Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchabun Dodgers Samut Prakan Titans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Naranong is nu in balbezit. Kai onderschept slim de pass. Kai speelt de bal door. Sukonta rent richting de bal. Sukonta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchabun Dodgers - Samut Prakan Titans 0:1

10e minuut.
Sathai-Chusri met een harde bal richting middenveld. Punsang kopt de bal weg. Gwo Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prasertsri is nu in balbezit. Prasertsri draait met de bal, schiet en ... Sathai-Chusri bokst de bal weg.

14e minuut.
Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin onderschept slim de pass. Uchin geeft een lange en hoge pass. Prasertsri rent richting de bal. Prasertsri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rojjanapaiboon met een harde bal richting middenveld. Kai kopt de bal weg. Sukonta probeert de bal aan de voet te houden. Thanapaiboon rent richting de bal. Thanapaiboon draait met de bal, schiet en ... Rojjanapaiboon bokst de bal weg.

26e minuut.
Nithatsansart rent richting de bal. Nithatsansart geeft een lange en hoge pass. Samsee probeert de bal met de borst te controleren. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Thanapaiboon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 50%, Samut Prakan Titans 50%.
Phetchabun Dodgers - Samut Prakan Titans 0:1

50e minuut.
Daar is Puma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khondee bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma verovert de bal door een tackle van achteren. Puma schiet op doel. Liwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Punsang kopt de bal weg. Khondee rent richting de bal. Poganping begaat een overtreding. Poganping krijgt een gele kaart. Khondee raakt geblesseerd tijdens het duel. Khondee met een snel genomen vrije trap. Naranong kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Uchin passt de bal met de wreef. Khondee rent richting de bal. Puma rent richting de bal. Puma draait met de bal, schiet en ... Rojjanapaiboon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 48%, Samut Prakan Titans 52%.
Phetchabun Dodgers - Samut Prakan Titans 0:1