Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saraburi Thai Army FC Mae Hong Son Titans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kongkraisri heeft problemen om de bal te vangen. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin met een sublieme pass. Xiaolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolun schiet op doel. Thongdang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Mae Hong Son Titans 0:1

10e minuut.
Daar is Weylin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weylin passt de bal in één keer door. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolun verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaolun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Mae Hong Son Titans 0:2

27e minuut.
Siriwi is nu in balbezit. Kiam onderschept slim de pass. Kiam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xiaolun de bal. Xiaolun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sumalee probeert naar een medespeler te passen. Siriwi probeert naar een medespeler te passen. Noksammuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong rent richting de bal. Saithong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rinsuwan met een snelle inworp. Anekwittaya rent richting de bal. Weylin begaat een overtreding. Weylin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Thai Army FC 57%, Mae Hong Son Titans 43%.
Saraburi Thai Army FC - Mae Hong Son Titans 0:2

52e minuut.
Nonpakdi met een snelle inworp. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinsuwan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rinsuwan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rinsuwan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Kiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam met een sublieme pass. Anekwittaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin rent richting de bal. Weylin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yun met een snelle inworp. Singhakraipop rent richting de bal. Singhakraipop speelt de bal door. Xiaolun rent richting de bal. Xiaolun draait met de bal, schiet en ... Thongdang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Mae Hong Son Titans 0:3

70e minuut.
Siriwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwi passt de bal met de wreef. Noksammuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong is nu in balbezit. Saithong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai passt de bal in één keer door. Kongkraisri onderschept slim de pass. Kiam rent richting de bal. Kiam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Thai Army FC 45%, Mae Hong Son Titans 55%.
Saraburi Thai Army FC - Mae Hong Son Titans 0:3