Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mukdahan Bank FC Chachoengsao University FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dakang is nu in balbezit. Dakang passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel. Pak Fett probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruengpaisanbumrung onderschept slim de pass. Srisa speelt de bal door. Boonprom rent richting de bal. Boonprom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chi Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fong met een sublieme pass. Pak Fett is nu in balbezit. Pak Fett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Siew-Yang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakang is nu in balbezit. Dakang passt de bal in één keer door. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Punrawee is nu in balbezit. Ruengpaisanbumrung verovert de bal door een tackle van achteren. Ruengpaisanbumrung passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Yin-Fat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mukdahan Bank FC 43%, Chachoengsao University FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mukdahan Bank FC - Chachoengsao University FC 0:0

52e minuut.
Chi Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fong passt de bal met de wreef. Pak Fett is nu in balbezit. Pak Fett schiet op doel. Tomo Chan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Punrawee is nu in balbezit. Punrawee geeft een lange en hoge pass. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fett onderschept slim de pass. Pak Fett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siew-Yang met een snelle inworp. Srisa rent richting de bal. Boonprom verovert de bal door een tackle van achteren. Boonprom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruengpaisanbumrung de bal onder controle te krijgen. Boonprom rent richting de bal. Boonprom passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mukdahan Bank FC - Chachoengsao University FC 0:1

74e minuut.
Kroeaseang is nu in balbezit. Sae-Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Srisa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Srisa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mukdahan Bank FC 58%, Chachoengsao University FC 42%.
Mukdahan Bank FC - Chachoengsao University FC 0:1