Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khon Kaen Flames Chai Nat Sharks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tsu-Fung rent richting de bal. Tsu-Fung passt de bal zonder na te denken. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rakdee verovert de bal door een tackle van achteren. Kulthong onderschept slim de pass. Kulthong probeert naar een medespeler te passen. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khon Kaen Flames - Chai Nat Sharks 0:1

21e minuut.
Pak Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon onderschept slim de pass. Tsu-Fung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsu-Fung krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wirijawiboon geeft een hoge lob. Somchit rent richting de bal. Banjopsin onderschept slim de pass. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Banjopsin rent richting de bal. Tsu-Fung probeert naar een medespeler te passen. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee schiet op doel. Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Khon Kaen Flames - Chai Nat Sharks 1:1

35e minuut.
Nonpakdi onderschept slim de pass. Nonpakdi met een sublieme pass. Pak Fan is nu in balbezit. Khumkerd verovert de bal door een tackle van achteren. Khumkerd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Maneechote met de inworp. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Banjopsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon met een sublieme pass. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi schiet op doel. Maleenon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 56%, Chai Nat Sharks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khon Kaen Flames - Chai Nat Sharks 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Maleenon trapt de bal weg van het doel. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khon Kaen Flames - Chai Nat Sharks 2:1

60e minuut.
Tsu-Fung speelt de bal door. Klungelig pakt Rakdhuma de bal. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee schiet op doel. Klungelig pakt Parnjareon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rakdhuma rent richting de bal. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdhuma maakt een afschuwelijke overtreding. Rakdhuma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 40%, Chai Nat Sharks 60%.
Khon Kaen Flames - Chai Nat Sharks 2:1