Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 09:00
  • Bekerwedstrijd: Queen's Cup
  • Stadion: Slumzor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2942
Slumzor Rayong Wizards
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Klungelig pakt Thongkum de bal. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej passt de bal zonder na te denken. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asavchin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Prakrom kopt de bal weg. Fung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin haalt uit met een fantastische trap. Kongkraisri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sripan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan geeft een hoge lob. Thongkum probeert naar een medespeler te passen. Thairung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerdthet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prakrom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kerdthet. Prakrom raakt geblesseerd tijdens het duel. Yong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slumzor - Rayong Wizards 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 64%, Rayong Wizards 36%.
Slumzor - Rayong Wizards 0:1

54e minuut.
Kerdthet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asavchin. Kerdthet raakt geblesseerd tijdens het duel. Anekwittaya met een snel genomen vrije trap. bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumkerd rent richting de bal. bin Mat Dali onderschept slim de pass. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Yong probeert naar een medespeler te passen. Sundaravej met een sublieme pass. Asavchin rent richting de bal. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jitiwattana kopt de bal weg. Phumsukho rent richting de bal. Phumsukho geeft een hoge lob. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 60%, Rayong Wizards 40%.
Slumzor - Rayong Wizards 0:1