Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 09:00
  • Bekerwedstrijd: Queen's Cup
  • Stadion: AlphaGG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2983
AlphaGG Samut Songkhram Raiders
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Srisa-ard bereikt de bal nog maar net als eerste. Srisa-ard passt de bal zonder na te denken. Daar is Photong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlphaGG - Samut Songkhram Raiders 0:1

18e minuut.
Yong Soo probeert naar een medespeler te passen. Pinkaew is nu in balbezit. Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo haalt uit met een fantastische trap. Punsang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daohui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Puma kopt de bal weg. Pinkaew controleert de bal met de borst. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlphaGG - Samut Songkhram Raiders 0:2

21e minuut.
Pinkaew onderschept slim de pass. Tsai-Jung onderschept slim de pass. Tsai-Jung speelt de bal door. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Naranong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Yong Soo de bal. Yong Soo geeft de bal voor. Joo Hyung is nu in balbezit. Joo Hyung draait met de bal, schiet en ... Daohui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tsai-Jung onderschept slim de pass. Thongsamutr is nu in balbezit. Wooi ling begaat een overtreding. Wooi ling krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Yong Soo met een sublieme pass. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsang maakt een afschuwelijke overtreding. Punsang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlphaGG 63%, Samut Songkhram Raiders 37%.
AlphaGG - Samut Songkhram Raiders 0:2

59e minuut.
Pipatseridhuma geeft een hoge lob. Inworp. Naranong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong Soo is nu in balbezit. Yong Soo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Photong is nu in balbezit. Tsai-Jung onderschept slim de pass. Tsai-Jung passt de bal in één keer door. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Naranong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joo Hyung de bal. Joo Hyung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Punsang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomo Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlphaGG - Samut Songkhram Raiders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlphaGG 65%, Samut Songkhram Raiders 35%.
AlphaGG - Samut Songkhram Raiders 0:3