Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Dragons Buri Ram Shamrocks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. Dacheng verovert de bal door een tackle van achteren. Punsang onderschept slim de pass. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tungsakulmongkol onderschept slim de pass. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan met een sublieme pass. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... Chidchob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tomo Chan geeft de bal voor. Taepanich rent richting de bal. Shinawatra onderschept slim de pass. Banyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Banyam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chawla is nu in balbezit. Tungsakulmongkol rent richting de bal. Pargonai probeert naar een medespeler te passen. Chongxiang rent richting de bal. Chongxiang schiet op doel. Lao-Jaruphan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tomo Chan passt de bal in één keer door. Puma is nu in balbezit. Puma probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Petmang met een snelle inworp. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich met een sublieme pass. Chongxiang rent richting de bal. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Dragons - Buri Ram Shamrocks 0:1

27e minuut.
Punsang met een sublieme pass. Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang onderschept slim de pass. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lao-Jaruphan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lao-Jaruphan probeert naar een medespeler te passen. Shinawatra is nu in balbezit. Shinawatra geeft een lange en hoge pass. Lao-Jaruphan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Dragons 43%, Buri Ram Shamrocks 57%.
Bangkok Dragons - Buri Ram Shamrocks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Dragons 39%, Buri Ram Shamrocks 61%.
Bangkok Dragons - Buri Ram Shamrocks 0:1