Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pattani Titans Nong Khai Bulls
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Baifan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prakrom is nu in balbezit. Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ... Daar is bin Suparman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oodyn speelt de bal door. bin Muhammad rent richting de bal. Pinthong onderschept slim de pass. Pinthong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifan rent richting de bal. Baifan passt de bal zonder na te denken. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn probeert naar een medespeler te passen. Oodyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prakrom is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chawla geeft een hoge lob. Soo kopt de bal weg. Boon-Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui passt de bal in één keer door. Prakrom rent richting de bal. Prakrom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fangda met een harde bal richting middenveld. Baifan kopt de bal weg. Pinthong is nu in balbezit. Pinthong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart verovert de bal door een tackle van achteren. Khachomprasart met een sublieme pass. Prakrom is nu in balbezit. Prakrom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pattani Titans 52%, Nong Khai Bulls 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pattani Titans - Nong Khai Bulls 0:0

62e minuut.
Wongkumlao is nu in balbezit. Wongkumlao geeft de bal voor. Khachomprasart probeert naar een medespeler te passen. Prakrom is nu in balbezit. Prakrom haalt uit met een fantastische trap. Oodyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pattani Titans - Nong Khai Bulls 0:1

66e minuut.
Jia-Nian heeft problemen om de bal te vangen. Jia-Nian geeft een hoge lob. Wattanasinn is nu in balbezit. Wattanasinn geeft een hoge lob. Wongkumlao kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pattani Titans 51%, Nong Khai Bulls 49%.
Pattani Titans - Nong Khai Bulls 0:1