Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchaburi Vikings Astrals
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bumroongmitr passt de bal in één keer door. Buranasupkajorn is nu in balbezit. Buranasupkajorn passt de bal met de wreef. Taepanich rent richting de bal. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yong Soo rent richting de bal. Thanaloetwisut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong Soo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kaewmoon passt de bal zonder na te denken. Roemoang heeft problemen om de bal te vangen. Onpakddee onderschept slim de pass. Kaewmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Kaewmoon schiet op doel. Srisa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Yong Soo geeft een lange en hoge pass. Buranasupkajorn is nu in balbezit. Buranasupkajorn probeert naar een medespeler te passen. Taepanich rent richting de bal. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nimitbunnasarn heeft problemen om de bal te vangen. Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon passt de bal met de wreef. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang schiet op doel. Srisa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Vikings - Astrals 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 62%, Astrals 38%.
Phetchaburi Vikings - Astrals 1:0

62e minuut.
Fu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaimongkol onderschept slim de pass. Nithatsansart onderschept slim de pass. Nithatsansart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Guifeng met een snelle inworp. Nithatsansart is nu in balbezit. Nithatsansart met een sublieme pass. Guifeng rent richting de bal. Guifeng geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phetchaburi Vikings - Astrals 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 67%, Astrals 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phetchaburi Vikings - Astrals 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Yong Soo passt de bal in één keer door. Dingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Kaewmoon draait met de bal, schiet en ... Srisa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Vikings - Astrals 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 36%, Astrals 64%.
Phetchaburi Vikings - Astrals 2:1

115e minuut.
Nimitbunnasarn geeft een hoge lob. Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranasupkajorn speelt de bal door. Taepanich heeft problemen om de bal te vangen. Taepanich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 47%, Astrals 53%.
Phetchaburi Vikings - Astrals 2:1