Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanthaburi Falcons Muangthong United
Normal Tactiek Haigwersa 1.0
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa geeft een lange en hoge pass. Handoyo probeert naar een medespeler te passen. Asavchin heeft problemen om de bal te vangen. Asavchin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nimitbunnasarn onderschept slim de pass. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn verovert de bal door een tackle van achteren. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chaofu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Madar geeft een lange en hoge pass. Dongyun speelt de bal door. Grifo kopt de bal weg. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Handoyo onderschept slim de pass. Handoyo passt de bal in één keer door. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Klungelig pakt Asavchin de bal. Asavchin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Falcons 68%, Muangthong United 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chanthaburi Falcons - Muangthong United 0:0

55e minuut.
Grifo probeert de bal aan de voet te houden. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn passt de bal met de wreef. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chaofu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grifo met een snelle inworp. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dongyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Muangthong United 0:1

65e minuut.
Nimitbunnasarn rent richting de bal. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij onderschept slim de pass. Nimitbunnasarn onderschept slim de pass. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Muangthong United 0:2

80e minuut.
Daar is Sanpakij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madar rent richting de bal. Madar geeft de bal voor. Asavchin rent richting de bal. Asavchin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Falcons 67%, Muangthong United 33%.
Chanthaburi Falcons - Muangthong United 0:2