Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathum Thani Devils Chonburi Cannons
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


10e minuut.
Yhakin is nu in balbezit. Yhakin passt de bal in één keer door. Nithatsansart speelt de bal door. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov schiet op doel. bin Mat Dali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Onpadee de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nithatsansart zal de hoekschop nemen. Pflugbeil rent richting de bal. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Punyachartrat geeft een hoge lob. Inworp. Nithatsansart met de inworp. Suphaphian is nu in balbezit. Suphaphian haalt uit met een fantastische trap. bin Mat Dali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:1

14e minuut.
Yhakin is nu in balbezit. Yhakin probeert naar een medespeler te passen. Onpadee is nu in balbezit. Radomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pflugbeil onderschept slim de pass. Pflugbeil met een sublieme pass. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:2

22e minuut.
Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Nithatsansart passt de bal in één keer door. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov schiet op doel. Suparman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:3

27e minuut.
Radomirov haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Suparman trapt de bal weg. Klungelig pakt Nithatsansart de bal. Nithatsansart geeft de bal voor. bin Mat Dali bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Radomirov haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. bin Mat Dali trapt de bal weg. Nithatsansart rent richting de bal. Nithatsansart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Devils 71%, Chonburi Cannons 29%.
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:3

47e minuut.
Punyachartrat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yindeeyoungyeon met de inworp. Nithatsansart rent richting de bal. Nithatsansart geeft de bal voor. bin Mat Dali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Suphaphian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov rent richting de bal. Suphaphian rent richting de bal. Radomirov rent richting de bal. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Mat Dali met een harde bal richting middenveld. Pflugbeil kopt de bal weg. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugbeil geeft een hoge lob. Radomirov heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov draait met de bal, schiet en ... bin Mat Dali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Pflugbeil passt de bal met de wreef. de Santana is nu in balbezit. de Santana passt de bal zonder na te denken. Suphaphian is nu in balbezit. Suphaphian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Pastorczyk komt het veld opgelopen. Cioffo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yhakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioffo neemt de hoekschop. Pflugbeil heeft problemen om de bal te vangen. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:5

72e minuut.
Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk is nu in balbezit. Radomirov is nu in balbezit. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:6

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lao-Jaruphan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
de Santana geeft een lange en hoge pass. Punyachartrat is nu in balbezit. Punyachartrat geeft een lange en hoge pass. Lao-Jaruphan is nu in balbezit. Lao-Jaruphan schiet op doel. bin Mat Dali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Łazar rent richting de bal. Łazar passt de bal in één keer door. Cioffo is nu in balbezit. Cioffo geeft een hoge lob. Radomirov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Fung passt de bal zonder na te denken. Yhakin is nu in balbezit. Yhakin met een sublieme pass. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov haalt uit met een fantastische trap. bin Mat Dali bokst de bal weg. Paal! Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:7

86e minuut.
Pastorczyk passt de bal in één keer door. Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugbeil passt de bal met de wreef. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk probeert naar een medespeler te passen. Silapa-acha is nu in balbezit. Radomirov onderschept slim de pass. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pflugbeil passt de bal in één keer door. Radomirov rent richting de bal. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap. bin Mat Dali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Devils 90%, Chonburi Cannons 10%.
Pathum Thani Devils - Chonburi Cannons 0:8