Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Giants Lulu and Friends
Normal Tactiek GOAL
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sangkamalai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valoyes geeft een hoge lob. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siriwi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valoyes met een sublieme pass. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Onpakddee onderschept slim de pass. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee verovert de bal door een tackle van achteren. Onpakddee geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Onpakddee geeft de bal voor. Chusri heeft problemen om de bal te vangen. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:1

36e minuut.
Lamon is nu in balbezit. Lamon probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Ming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:2

38e minuut.
Valoyes geeft de bal voor. Daar is Siriwi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Siriwi geeft de bal voor. Charoensabmahk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prompetch de bal. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi schiet op doel. Ming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Boon-Nam komt het veld opgelopen. Vechasil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 88%, Lulu and Friends 12%.
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:2

49e minuut.
Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi verovert de bal door een tackle van achteren. Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lamon is nu in balbezit. Lamon geeft de bal voor. Dongyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:3

58e minuut.
Pekić probeert naar een medespeler te passen. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes geeft een lange en hoge pass. Dongyun rent richting de bal. Dongyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dongyun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sangkamalai de bal onder controle te krijgen. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi draait met de bal, schiet en ... Ming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:4

63e minuut.
Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Siriwi de bal onder controle te krijgen. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi schiet op doel. Ming bokst de bal weg. Prompetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Prompetch geeft een hoge lob. Daar is Chaofu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan passt de bal met de wreef. Dongyun rent richting de bal. Dongyun schiet op doel. Ming werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes met een sublieme pass. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi geeft een lange en hoge pass. Dongyun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Saithong probeert de bal met de borst te controleren. Lamon rent richting de bal. Lamon geeft een lange en hoge pass. Dongyun rent richting de bal. Dongyun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lamon verovert de bal door een tackle van achteren. Lamon probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Valoyes met een snelle inworp. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi onderschept slim de pass. Gahleksi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Oodyn passt de bal met de wreef. Pak Fan geeft de bal voor. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:5

85e minuut.
Chaofu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaofu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 74%, Lulu and Friends 26%.
Uthai Thani Giants - Lulu and Friends 0:5