Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Bank FC Rayong
Normal Tactiek Khalanm
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Boonkasemsanti speelt de bal door. Chan kan de bal niet met de borst controleren. Chan geeft een lange en hoge pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:1

11e minuut.
Yingsawa passt de bal met de wreef. Puma is nu in balbezit. Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Basto probeert de bal aan de voet te houden. Fijał is nu in balbezit. Fijał speelt de bal door. Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:2

18e minuut.
Boonkasemsanti passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal met de wreef. Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal zonder na te denken. Weylin rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bamkua trapt de bal weg van het doel. Boonkasemsanti kopt de bal weg. Daar is Baifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Boonkasemsanti is nu in balbezit. Boonkasemsanti passt de bal zonder na te denken. Sailom met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fijał met een sublieme pass. Boonkasemsanti is nu in balbezit. Boonkasemsanti passt de bal zonder na te denken. Gow Jen rent richting de bal. Gow Jen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:3

36e minuut.
Jittakorn geeft een lange en hoge pass. Basto rent richting de bal. Basto passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Bamkua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gow Jen passt de bal in één keer door. Dávila probeert de bal met de borst te controleren. Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gow Jen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 72%, Rayong 28%.
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:4

61e minuut.
Weylin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basto met een snelle inworp. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Sailom speelt de bal door. Basto is nu in balbezit. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto verovert de bal door een tackle van achteren. Basto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:5

72e minuut.
Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila geeft een lange en hoge pass. Gow Jen rent richting de bal. Gow Jen draait met de bal, schiet en ... Bamkua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:6

75e minuut.
Boonkasemsanti geeft een lange en hoge pass. Gow Jen heeft problemen om de bal te vangen. Gow Jen passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:7

81e minuut.
Fijał onderschept slim de pass. Boonkasemsanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chunmin zijn tegenspeler op de grond. Chunmin krijgt een gele kaart. Boonkasemsanti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boonkasemsanti kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom rent richting de bal. Sailom geeft de bal voor. Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen draait met de bal, schiet en ... Bamkua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 65%, Rayong 35%.
Chaiyaphum Bank FC - Rayong 0:7