Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Sawan Ravens Kharipbian
Normal Tactiek nakego
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Bin met een sublieme pass. Klungelig pakt Boon de bal. Umakanta rent richting de bal. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel. Taweewattana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Leekpai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:1

3e minuut.
Inworp. Phosomboon met een snelle inworp. Banderas geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel. Taweewattana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingsawa geeft de bal voor. Kangli kopt de bal weg. Banderas geeft de bal voor. Thamboowasha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Somjit begaat een overtreding. Banderas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banderas met een snel genomen vrije trap. Umakanta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:2

7e minuut.
Banderas passt de bal met de wreef. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Taweewattana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Phosomboon met een snelle inworp. Banderas geeft een hoge lob. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:3

10e minuut.
Boon passt de bal met de wreef. Daar is Somjit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umakanta rent richting de bal. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:4

12e minuut.
Somjit rent richting de bal. Banderas onderschept slim de pass. Banderas speelt de bal door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:5

13e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal met de wreef. Daar is Saithai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Daar is Ching-Fou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somjit rent richting de bal. Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Taweewattana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:6

16e minuut.
Phosomboon probeert naar een medespeler te passen. Yingsawa rent richting de bal. Yingsawa passt de bal met de wreef. Daar is Thamboowasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Phosomboon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas passt de bal zonder na te denken. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou schiet op doel. Taweewattana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:7

33e minuut.
Somjit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Phosomboon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banderas geeft de bal voor. Thamboowasha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:8

35e minuut.
Woramaneerat is nu in balbezit. Banderas verovert de bal door een tackle van achteren. Banderas passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taweewattana trapt de bal weg van het doel. Ilwen is nu in balbezit. Ilwen geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:9

36e minuut.
Bin passt de bal met de wreef. Somjit is nu in balbezit. Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leekpai de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Banderas rent richting de bal. Banderas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thamboowasha de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Taweewattana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:10

44e minuut.
Ilwen is nu in balbezit. Ilwen passt de bal met de wreef. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:11

45e minuut.
Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Taweewattana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 85%, Kharipbian 15%.
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:12

48e minuut.
Leekpai is nu in balbezit. Leekpai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banderas met een snelle inworp. Phosomboon geeft een lange en hoge pass. Paal! Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou schiet op doel. Taweewattana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:13

50e minuut.
Phosomboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn begaat een overtreding. Phosomboon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kangli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thamboowasha springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon met een sublieme pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:14

52e minuut.
Ilwen met een sublieme pass. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas geeft een hoge lob. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:15

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woramaneerat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilwen met een sublieme pass. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:16

56e minuut.
Daar is Oodyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banderas is nu in balbezit. Banderas passt de bal in één keer door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:17

58e minuut.
Banderas rent richting de bal. Banderas geeft de bal voor. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel. Taweewattana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Leekpai rent richting de bal. Ching-Fou onderschept slim de pass. Ching-Fou passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:18

63e minuut.
Ilwen met de inworp. Banderas is nu in balbezit. Banderas passt de bal in één keer door. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thamboowasha probeert naar een medespeler te passen. Woramaneerat is nu in balbezit. Ilwen verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kangli geeft een hoge lob. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas passt de bal met de wreef. Ching-Fou heeft problemen om de bal te vangen. Ching-Fou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Thamboowasha rent richting de bal. Umakanta is nu in balbezit. Thamboowasha rent richting de bal. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:19

74e minuut.
Ilwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta is nu in balbezit. Ilwen speelt de bal door. Thamboowasha heeft problemen om de bal te vangen. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thamboowasha heeft problemen om de bal te vangen. Thamboowasha passt de bal in één keer door. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ... Taweewattana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:20

79e minuut.
Daar is Thamboowasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:21

80e minuut.
Ilwen probeert naar een medespeler te passen. Banderas is nu in balbezit. Banderas passt de bal met de wreef. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Woramaneerat bereikt de bal nog maar net als eerste. Woramaneerat geeft een hoge lob. Somjit heeft problemen om de bal te vangen. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. Taweewattana bokst de bal weg.

83e minuut.
Ilwen met een snelle inworp. Banderas rent richting de bal. Banderas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umakanta de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:22

84e minuut.
Daar is Banderas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banderas passt de bal met de wreef. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Taweewattana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:23

84e minuut.
Boon passt de bal in één keer door. Inworp. Ilwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Banderas de bal. Banderas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kangli passt de bal in één keer door. Ilwen is nu in balbezit. Ilwen speelt de bal door. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Umakanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:24

90e minuut.
Banderas speelt de bal door. Klungelig pakt Ching-Fou de bal. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas rent richting de bal. Banderas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 92%, Kharipbian 8%.
Nakhon Sawan Ravens - Kharipbian 0:25