Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESHUA Matapatos fc
Attack Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ... Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:1

6e minuut.
Huezo controleert de bal met de borst. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:2

7e minuut.
Estrada rent richting de bal. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Santos Ortiz geeft een lange en hoge pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:3

14e minuut.
Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morales kopt de bal weg. Léster Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:4

25e minuut.
Umanzor is nu in balbezit. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal in één keer door. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Alfaro de bal. Alfaro speelt de bal door. Lazo Cruz met een sublieme pass. Klungelig pakt Morales de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:5

33e minuut.
Inworp. Cárdenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:6

35e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle rent richting de bal. Gil Mosquera maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gil Mosquera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Lazo Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Lazo Cruz passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 0:7

45e minuut.
Léster Blanco geeft een lange en hoge pass. Morales probeert de bal aan de voet te houden. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESHUA 62%, Matapatos fc 38%.
JESHUA - Matapatos fc 1:7

54e minuut.
Léster Blanco onderschept slim de pass. Léster Blanco geeft een hoge lob. Tobí kopt de bal weg. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco geeft de bal voor. Estrada kopt de bal weg. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Umanzor speelt de bal door. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Matapatos fc 2:7

73e minuut.
Santos Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. Tobí met een snelle inworp. Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel. Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra draait met de bal, schiet en ... Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duarte bokst de bal weg.

81e minuut.
Duarte trapt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Estrada rent richting de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Umanzor rent richting de bal. Umanzor geeft een hoge lob. Vizcarra probeert de bal aan de voet te houden. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Lazo Cruz is nu in balbezit. Léster Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESHUA 50%, Matapatos fc 50%.
JESHUA - Matapatos fc 2:7