Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pigui503 tobyf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
López is nu in balbezit. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zepeda. Zepeda krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Tobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kattan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Román, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León kopt de bal weg. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arismendi passt de bal in één keer door. Román rent richting de bal. Zepeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Román is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Román komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Berríos verovert de bal door een tackle van achteren. Berríos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erazo de bal. Erazo haalt uit met een fantastische trap. Tomasito Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pigui503 - tobyf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pigui503 37%, tobyf 63%.
pigui503 - tobyf 0:1

53e minuut.
Zepeda geeft een lange en hoge pass. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez begaat een overtreding. Cisneros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Benítez geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Santos Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Benítez speelt de bal door. Berríos kan de bal niet met de borst controleren. Berríos passt de bal in één keer door. Erazo rent richting de bal. Erazo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
López kopt de bal weg. Kattan is nu in balbezit. Kattan passt de bal zonder na te denken. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Tobar met een sublieme pass. Umanzor speelt de bal door. Berríos rent richting de bal. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pigui503 61%, tobyf 39%.
pigui503 - tobyf 0:1