Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obesos Navegantes FC Pupusas
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 25
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft de bal voor. Velásquez kopt de bal weg. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Padilla speelt de bal door. Pacheco geeft de bal voor. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tobí passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Araujo de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Velásquez onderschept slim de pass. Ortiz is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obesos Navegantes - FC Pupusas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 48%, FC Pupusas 52%.
Obesos Navegantes - FC Pupusas 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Montaner de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal met de wreef. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Montaner heeft problemen om de bal te vangen. Montaner geeft een hoge lob. Solís rent richting de bal. Machado rent richting de bal. Machado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 58%, FC Pupusas 42%.
Obesos Navegantes - FC Pupusas 0:1