Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.AFirpo Caminantes Futbolistas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Abrego passt de bal in één keer door. Salazar rent richting de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Calero Suárez geeft een lange en hoge pass. Abrego kopt de bal weg. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. Abrego kopt de bal weg. Colunga controleert de bal met de borst. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L.AFirpo - Caminantes Futbolistas 0:1

27e minuut.
Abrego geeft een lange en hoge pass. Salazar kopt de bal weg. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colunga is nu in balbezit. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peña trapt de bal weg. Roosevelt Moreira kopt de bal weg. Cisneros kan de bal niet met de borst controleren. Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta met een sublieme pass. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rugamas passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Colunga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.AFirpo 75%, Caminantes Futbolistas 25%.
L.AFirpo - Caminantes Futbolistas 0:1

55e minuut.
Tobar speelt de bal door. Calero Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Rivas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Inworp. Rugamas met de inworp. Cisneros rent richting de bal. Cisneros probeert naar een medespeler te passen. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Salazar onderschept slim de pass. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carbajal met een snelle inworp. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.AFirpo 46%, Caminantes Futbolistas 54%.
L.AFirpo - Caminantes Futbolistas 0:1