Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toque y role La manada
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal in één keer door. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Quintanilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochoa komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Huezo rent richting de bal. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huezo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Huezo kan niet meer verder spelen. Acevedo komt het veld opgelopen.

37e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft een hoge lob. Ochoa is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Polio bokst de bal weg.

39e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Ochoa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Solís rent richting de bal. Mondragon onderschept slim de pass. Solís is nu in balbezit. Mondragon verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y role 43%, La manada 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toque y role - La manada 0:0

53e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. López krijgt een gele kaart. Mondragon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mondragon kan niet meer verder spelen. Vizcarra komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Noriega probeert de bal aan de voet te houden. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra met een sublieme pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toque y role - La manada 0:1

63e minuut.
Véliz is nu in balbezit. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Noriega onderschept slim de pass. Noriega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campos met de inworp. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Erazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y role - La manada 0:2

73e minuut.
Noriega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met de inworp. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
toque y role - La manada 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y role 70%, La manada 30%.
toque y role - La manada 0:3