Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los tillines Fc REB BULL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Magaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perales rent richting de bal. Perales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt González Blanco de bal. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap. Magaña probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - REB BULL 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinoza met een snelle inworp. Luna Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Guevara passt de bal in één keer door. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Luna Melgar kopt de bal weg. Mejia probeert de bal aan de voet te houden. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tobar rent richting de bal. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco probeert naar een medespeler te passen. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los tillines Fc - REB BULL 1:1

37e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca speelt de bal door. Magaña probeert de bal aan de voet te houden. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - REB BULL 1:2

40e minuut.
González Blanco is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Espinoza de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 69%, REB BULL 31%.
los tillines Fc - REB BULL 1:2

70e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt González Blanco zijn tegenspeler op de grond. González Blanco krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Véliz geeft een hoge lob. Alfaro is nu in balbezit. Tobar onderschept slim de pass. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - REB BULL 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 54%, REB BULL 46%.
los tillines Fc - REB BULL 1:3