Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampiños Heroes Atomic Blues
Normal Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kleines geeft een hoge lob. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. El Darwish rent richting de bal. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:1

10e minuut.
Hoàng Nhân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhân probeert naar een medespeler te passen. El Darwish rent richting de bal. El Darwish haalt uit met een fantastische trap. Maldonado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:2

15e minuut.
El Darwish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Backofen komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Chachagua de bal. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kleines rent richting de bal. Kleines passt de bal zonder na te denken. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhân rent richting de bal. Hoàng Nhân haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:3

29e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Kleines rent richting de bal. Kleines probeert naar een medespeler te passen. Backofen rent richting de bal. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Praljak kopt de bal weg. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nhân is nu in balbezit. Hoàng Nhân haalt uit met een fantastische trap. Maldonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhân rent richting de bal. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 57%, Atomic Blues 43%.
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:4

52e minuut.
Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen is nu in balbezit. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li passt de bal met de wreef. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:5

66e minuut.
Vignay passt de bal met de wreef. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân schiet op doel. Maldonado bokst de bal weg.

72e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łagódka de bal. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Véliz passt de bal met de wreef. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft de bal voor. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 63%, Atomic Blues 37%.
Lampiños Heroes - Atomic Blues 0:5