Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sabaneros fc Ambulantes Martillos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Avalos rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abrego zal de hoekschop nemen. Cabañas bokst de bal weg. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 1:0

16e minuut.
Hernandez speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 1:1

21e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrego met de inworp. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft de bal voor. Cabañas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 2:1

28e minuut.
Robles geeft de bal voor. Inworp. González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
González speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Cienfuegos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arroyo Peña passt de bal zonder na te denken. Carabantes rent richting de bal. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sabaneros fc 49%, Ambulantes Martillos 51%.
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 2:1

56e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal met de wreef. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sabaneros fc 53%, Ambulantes Martillos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sabaneros fc 39%, Ambulantes Martillos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 2:2

110e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Cerén rent richting de bal. Cerén draait met de bal, schiet en ... Carranza bokst de bal weg.

118e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego onderschept slim de pass. Abrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

119e minuut.
Solorzano is nu in balbezit. Solorzano passt de bal zonder na te denken. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sabaneros fc 68%, Ambulantes Martillos 32%.
sabaneros fc - Ambulantes Martillos 3:2