Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OtranVex LOS KBZ F.C.
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 31.3
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Román is nu in balbezit. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock speelt de bal door. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:1

19e minuut.
Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader schiet op doel. Flores probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:2

21e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Dobrev onderschept slim de pass. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Nereira geeft de bal voor. Román is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smock. Smock krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Porras onderschept slim de pass. Porras probeert naar een medespeler te passen. Mercader is nu in balbezit. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Vejin verovert de bal door een tackle van achteren. Vejin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mercader de bal. Mercader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pilát is nu in balbezit. Pilát speelt de bal door. Smock speelt de bal door. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader onderschept slim de pass. Mercader passt de bal zonder na te denken. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtranVex 71%, LOS KBZ F.C. 29%.
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:3

59e minuut.
Soto geeft de bal voor. Inworp. Smock met een snelle inworp. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een hoge lob. Mercader rent richting de bal. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:4

88e minuut.
Mercader passt de bal met de wreef. Vejin rent richting de bal. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flores krijgt een gele kaart. Vejin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vejin met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtranVex 60%, LOS KBZ F.C. 40%.
OtranVex - LOS KBZ F.C. 0:4