Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pibes de Barrio Fc Manudos
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 28.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski onderschept slim de pass. Rawski geeft de bal voor. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:1

3e minuut.
Solorzano passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega speelt de bal door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:2

12e minuut.
Saca passt de bal zonder na te denken. Rawski is nu in balbezit. Rawski geeft een hoge lob. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. García probeert wanhopig de bal te grijpen. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cronqvist springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:3

18e minuut.
Ortega speelt de bal door. Erazo is nu in balbezit. Cronqvist onderschept slim de pass. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:4

20e minuut.
Lukavica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueroa onderschept slim de pass. Cabrera rent richting de bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski verovert de bal door een tackle van achteren. Rawski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cronqvist de bal. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. García bokst de bal weg.

31e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Cronqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Cronqvist passt de bal in één keer door. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur geeft een lange en hoge pass. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Saca is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski probeert naar een medespeler te passen. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 60%, Manudos 40%.
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Jiménez rent richting de bal. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap. Erazo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:5

51e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Erazo heeft problemen om de bal te vangen. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:6

55e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Ortega is nu in balbezit. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel. García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:7

58e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Inworp. Jiménez met een snelle inworp. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Carmel kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Figueroa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Rawski begaat een overtreding. Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Solorzano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist passt de bal met de wreef. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:8

74e minuut.
Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur speelt de bal door. Lukavica met een sublieme pass. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
García trapt de bal weg. Dumur kopt de bal weg. Klungelig pakt Erazo de bal. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:9

87e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Dumur onderschept slim de pass. Dumur speelt de bal door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 57%, Manudos 43%.
Pibes de Barrio Fc - Manudos 0:9