Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC COCA JUNIOR La massia ES
Normal Tactiek pep2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Homonyik verovert de bal door een tackle van achteren. Homonyik speelt de bal door. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:1

11e minuut.
Solorzano kopt de bal weg. Homonyik heeft problemen om de bal te vangen. Homonyik met een sublieme pass. Hana rent richting de bal. Hana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kouroupakis speelt de bal door. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana passt de bal met de wreef. Daar is Homonyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homonyik schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cerén rent richting de bal. Homonyik onderschept slim de pass. Homonyik met een sublieme pass. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Acosta trapt de bal weg. Inworp. Makieła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gowin is nu in balbezit. Gowin geeft een hoge lob. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:2

22e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik passt de bal in één keer door. Hana rent richting de bal. Hana haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gowin met een sublieme pass. Kouroupakis is nu in balbezit. Kouroupakis geeft de bal voor. Hana rent richting de bal. Hana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Manrique rent richting de bal. Manrique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Prisco geeft de bal voor. Makieła kopt de bal weg. Hana probeert de bal met de borst te controleren. Hana schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Portmann verovert de bal door een tackle van achteren. Portmann met een sublieme pass. Hana rent richting de bal. Hana schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Homonyik de bal. Homonyik probeert naar een medespeler te passen. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 59%, La massia ES 41%.
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:3

57e minuut.
Makieła is nu in balbezit. Makieła passt de bal met de wreef. Daar is Cerén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makieła rent richting de bal. Makieła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:4

59e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Inworp. García met de inworp. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Solorzano kopt de bal weg. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een hoge lob. Portmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Portmann geeft een hoge lob. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Homonyik rent richting de bal. Homonyik schiet op doel. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:5

66e minuut.
Hana is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Hana onderschept slim de pass. Hana schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:6

76e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Makieła rent richting de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła onderschept slim de pass. Makieła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García geeft de bal voor. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Homonyik probeert naar een medespeler te passen. Portmann heeft problemen om de bal te vangen. Portmann speelt de bal door. Hana heeft problemen om de bal te vangen. Hana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 53%, La massia ES 47%.
FC COCA JUNIOR - La massia ES 0:6