Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bios FC Blue Magic
442 Tactiek Aquí Partimos
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Calderón Sol geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Variklo rent richting de bal. Variklo passt de bal met de wreef. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:1

9e minuut.
Arango rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Gaspar geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pac zal de hoekschop nemen. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:2

26e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pac de bal. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Morales rent richting de bal. Pac onderschept slim de pass. Variklo rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:3

33e minuut.
Barrios kan de bal niet met de borst controleren. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Variklo onderschept slim de pass. Variklo passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:4

42e minuut.
Griffiths geeft een lange en hoge pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Deleu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 78%, Blue Magic 22%.
Bios FC - Blue Magic 0:5

50e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal zonder na te denken. Pac speelt de bal door. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Montaner passt de bal in één keer door. Pac is nu in balbezit. Pac met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Variklo speelt de bal door. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gaspar met een snelle inworp. Variklo is nu in balbezit. Variklo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:6

64e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Variklo passt de bal zonder na te denken. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. Romero Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:7

67e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Variklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Arango geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Variklo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pac de bal. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pac rent richting de bal. Arango rent richting de bal. Arango speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:8

84e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar rent richting de bal. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Variklo met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:9

90e minuut.
Pac rent richting de bal. Pac met een sublieme pass. Klungelig pakt Arango de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Blue Magic 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 80%, Blue Magic 20%.
Bios FC - Blue Magic 0:10