Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azules Extraterrestres Nuevo Eden
Normal Tactiek Eden442
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 46
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalociński met de inworp. Courtois met een sublieme pass. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:1

8e minuut.
Alcino met een sublieme pass. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski passt de bal in één keer door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński passt de bal met de wreef. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Courtois onderschept slim de pass. Courtois passt de bal in één keer door. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Huezo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
León rent richting de bal. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:2

20e minuut.
Cuenca met een sublieme pass. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski passt de bal in één keer door. Alcino is nu in balbezit. Alcino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Iraheta Sanabria passt de bal met de wreef. Połubiński kan de bal niet met de borst controleren. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Cuenca rent richting de bal. Cuenca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:3

27e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski passt de bal met de wreef. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reynoso trapt de bal weg van het doel. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński speelt de bal door. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Courtois passt de bal zonder na te denken. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński geeft een lange en hoge pass. Alcino maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kalociński met een sublieme pass. Alcino is nu in balbezit. Alcino met een sublieme pass. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino is nu in balbezit. Alcino met een sublieme pass. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:4

42e minuut.
Cuenca geeft de bal voor. Alcino kopt de bal weg. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azules Extraterrestres 81%, Nuevo Eden 19%.
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:5

48e minuut.
Huezo trapt de bal weg. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński geeft een hoge lob. Alcino kopt de bal weg. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:6

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met een snelle inworp. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński geeft een hoge lob. Barcikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:7

53e minuut.
Iraheta Sanabria probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuenca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcino rent richting de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:8

54e minuut.
Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reynoso met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met een snelle inworp. Połubiński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:9

58e minuut.
Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca passt de bal in één keer door. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Reynoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Cuenca onderschept slim de pass. Cuenca geeft de bal voor. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:10

63e minuut.
Połubiński met een sublieme pass. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski passt de bal in één keer door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:11

65e minuut.
Marin met een sublieme pass. Klungelig pakt Courtois de bal. Courtois passt de bal met de wreef. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel. Reynoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Courtois speelt de bal door. Cuenca met een sublieme pass. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:12

76e minuut.
Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski schiet op doel. Reynoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:13

84e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca passt de bal in één keer door. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:14

90e minuut.
Courtois speelt de bal door. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński passt de bal met de wreef. Alcino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azules Extraterrestres 79%, Nuevo Eden 21%.
Azules Extraterrestres - Nuevo Eden 0:15