Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBOS FC Inde.yunior
Normal Tactiek umana155
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi passt de bal zonder na te denken. Iapălău heeft problemen om de bal te vangen. Iapălău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:1

3e minuut.
Valdez met een sublieme pass. Abrego heeft problemen om de bal te vangen. Larín met een sublieme pass. Klungelig pakt Iapălău de bal. Iapălău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Serrano speelt de bal door. Polko rent richting de bal. Polko passt de bal met de wreef. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego haalt uit met een fantastische trap. Véliz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău haalt uit met een fantastische trap. Véliz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:2

9e minuut.
Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko probeert naar een medespeler te passen. Abrego met een sublieme pass. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:3

11e minuut.
Kabashi rent richting de bal. Kabashi geeft de bal voor. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:4

14e minuut.
Kabashi rent richting de bal. Kabashi passt de bal met de wreef. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău draait met de bal, schiet en ... Véliz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:5

18e minuut.
Traineira geeft de bal voor. Kabashi is nu in balbezit. Ballesteros geeft een hoge lob. Iapălău springt en kopt de bal. Véliz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:6

19e minuut.
Traineira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko is nu in balbezit. Polko geeft een lange en hoge pass. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cruz Campo is nu in balbezit. Cruz Campo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros met een snelle inworp. Polko geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iapălău maakt een snoekduik en kopt de bal. Véliz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cruz Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:7

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros met een snelle inworp. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abrego de bal. Véliz bokst de bal weg. Abrego is nu in balbezit. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:8

27e minuut.
Tejkl geeft de bal voor. Iapălău rent richting de bal. Iapălău passt de bal met de wreef. Kabashi heeft problemen om de bal te vangen. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:9

31e minuut.
Larín rent richting de bal. Traineira rent richting de bal. Traineira geeft een lange en hoge pass. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Contreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău passt de bal in één keer door. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:10

39e minuut.
Kabashi heeft problemen om de bal te vangen. Kabashi geeft een lange en hoge pass. Iapălău rent richting de bal. Iapălău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:11

43e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 82%, Inde.yunior 18%.
ALBOS FC - Inde.yunior 0:11

46e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Abrego is nu in balbezit. Abrego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Munizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Munizaga geeft een lange en hoge pass. Iapălău kopt de bal weg. Daar is Cruz Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrego is nu in balbezit. Paal! Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:12

53e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros met een sublieme pass. Abrego is nu in balbezit. Abrego haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iraheta Sanabria de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:13

54e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Polko geeft een lange en hoge pass. Daar is Cruz Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:14

55e minuut.
Tejkl rent richting de bal. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:15

57e minuut.
Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín geeft de bal voor. Polko kopt de bal weg. Kabashi rent richting de bal. Kabashi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:16

59e minuut.
Inworp. Pele Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:17

67e minuut.
Polko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kabashi de bal. Iapălău rent richting de bal. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Véliz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Iraheta Sanabria geeft de bal voor. Inworp. Traineira met een snelle inworp. Polko geeft een lange en hoge pass. Daar is Abrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Polko is nu in balbezit. Polko geeft een hoge lob. Cruz Campo rent richting de bal. Kabashi onderschept slim de pass. Kabashi schiet op doel. Véliz bokst de bal weg. Klungelig pakt Iapălău de bal. Iapălău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Traineira verovert de bal door een tackle van achteren. Traineira met een sublieme pass. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Iapălău speelt de bal door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal in één keer door. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:18

83e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Kabashi heeft problemen om de bal te vangen. Kabashi draait met de bal, schiet en ... Véliz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:19

85e minuut.
Traineira geeft een lange en hoge pass. Cruz Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi onderschept slim de pass. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Véliz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:20

88e minuut.
Traineira met een snelle inworp. Polko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iapălău de bal. Iapălău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Inde.yunior 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 80%, Inde.yunior 20%.
ALBOS FC - Inde.yunior 0:21