Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Strikas 503 Link F.C
523 Tactiek Link Def
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 49.5
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Ojeda passt de bal met de wreef. Pefanis speelt de bal door. Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:1

11e minuut.
Ojeda passt de bal met de wreef. Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu speelt de bal door. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:2

13e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal met de wreef. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:3

21e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi met een sublieme pass. Labak rent richting de bal. Labak geeft een lange en hoge pass. Finsterberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Köroğlu met de inworp. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:4

27e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak passt de bal met de wreef. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Labak is nu in balbezit. Labak geeft een hoge lob. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:5

36e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak geeft een lange en hoge pass. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:6

38e minuut.
Köroğlu onderschept slim de pass. Köroğlu geeft een hoge lob. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:7

43e minuut.
Inworp. Mârzoi met een snelle inworp. Labak rent richting de bal. Labak geeft de bal voor. Finsterberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Strikas 503 77%, Link F.C 23%.
Super Strikas 503 - Link F.C 0:8

46e minuut.
Mârzoi passt de bal met de wreef. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:9

49e minuut.
Rabí is nu in balbezit. Labak onderschept slim de pass. Labak passt de bal zonder na te denken. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:10

51e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña passt de bal zonder na te denken. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:11

53e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi met een sublieme pass. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg draait met de bal, schiet en ... González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Labak rent richting de bal. Labak passt de bal in één keer door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Köroğlu kopt de bal weg. Mârzoi controleert de bal met de borst. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:12

57e minuut.
Labak probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mârzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finsterberg heeft problemen om de bal te vangen. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:13

63e minuut.
Labak geeft de bal voor. Daar is Finsterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:14

65e minuut.
Labak is nu in balbezit. Labak met een sublieme pass. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. González trapt de bal weg. Mârzoi is nu in balbezit. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Köroğlu met een snelle inworp. Mârzoi geeft de bal voor. Labak is nu in balbezit. Labak geeft een hoge lob. Finsterberg springt en kopt de bal. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kiên Trung geeft een lange en hoge pass. Mariona kopt de bal weg. Moscoso probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Mârzoi kopt de bal weg. Mariona rent richting de bal. Finsterberg onderschept slim de pass. Finsterberg schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:15

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi met een sublieme pass. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi passt de bal met de wreef. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak geeft een hoge lob. Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pefanis geeft een lange en hoge pass. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí passt de bal met de wreef. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Strikas 503 - Link F.C 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Strikas 503 87%, Link F.C 13%.
Super Strikas 503 - Link F.C 0:16