Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Ratones F.C. El Sauce
Normal Tactiek ADEREL 2020
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 63
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 58
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Fawzy controleert de bal met de borst. Fawzy geeft de bal voor. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel. Carabantes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:1

4e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Fawzy rent richting de bal. Fawzy schiet op doel. Carabantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Chávez rent richting de bal. Karalo onderschept slim de pass. Karalo haalt uit met een fantastische trap. Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:2

9e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Alfaro kopt de bal weg. Karayağız probeert naar een medespeler te passen. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo schiet op doel. Carabantes bokst de bal weg.

10e minuut.
Fawzy maakt een snoekduik en kopt de bal. Karalo rent richting de bal. Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:3

12e minuut.
Fawzy verovert de bal door een tackle van achteren. Fawzy passt de bal in één keer door. Karalo is nu in balbezit. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:4

13e minuut.
Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca geeft de bal voor. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:5

14e minuut.
Fawzy rent richting de bal. Fawzy passt de bal zonder na te denken. Oljelund geeft de bal voor. Karalo rent richting de bal. Karalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fawzy geeft een hoge lob. Karalo heeft problemen om de bal te vangen. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:6

16e minuut.
Chávez passt de bal met de wreef. Karayağız rent richting de bal. Karayağız passt de bal in één keer door. Karalo rent richting de bal. Karalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Fonseca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Huezo de bal onder controle te krijgen. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:7

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karayağız met de inworp. Chávez geeft een hoge lob. Karalo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Fawzy geeft de bal voor. Klungelig pakt Díaz Arce de bal. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ... Carabantes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Karayağız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Karayağız geeft de bal voor. Fawzy springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Karayağız kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal met de wreef. Fawzy is nu in balbezit. Fawzy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fawzy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:8

28e minuut.
Arismendi probeert de bal met de borst te controleren. Ağayarzadə is nu in balbezit. Daar is Ağayarzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağayarzadə draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caballero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karayağız neemt de hoekschop. Carabantes bokst de bal weg. Carabantes speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Díaz Arce de bal. Karayağız geeft een hoge lob. Carabantes bokst de bal weg. Karalo is nu in balbezit. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:9

32e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Karayağız speelt de bal door. Klungelig pakt Karalo de bal. Karalo schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez met een sublieme pass. Daar is Karalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:10

35e minuut.
Oljelund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Díaz Arce de bal. Karayağız rent richting de bal. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Huezo kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca geeft de bal voor. Karalo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Anghelinii kopt de bal weg. Chávez kan de bal niet met de borst controleren. Chávez geeft de bal voor. Karalo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:11

40e minuut.
de Juana passt de bal in één keer door. Fonseca met een sublieme pass. Karalo is nu in balbezit. Karalo haalt uit met een fantastische trap. Carabantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:12

40e minuut.
Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo passt de bal met de wreef. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Karalo rent richting de bal. Karalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:13

42e minuut.
Karalo probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karalo de bal. Karalo schiet op doel. Carabantes bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Karayağız met de inworp. Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Karayağız is nu in balbezit. Karayağız geeft een lange en hoge pass. Carabantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karayağız neemt de hoekschop. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ... Carabantes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ağayarzadə is nu in balbezit. Ağayarzadə geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 88%, F.C. El Sauce 12%.
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:13

46e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Karalo heeft problemen om de bal te vangen. Karalo passt de bal met de wreef. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:14

47e minuut.
Ortega komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een lange en hoge pass. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel. Carabantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karayağız is nu in balbezit. Karayağız probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega geeft een hoge lob. Karalo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Chávez speelt de bal door. Karalo is nu in balbezit. Karalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:15

54e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii met een sublieme pass. Fonseca met een sublieme pass. Karalo is nu in balbezit. Karalo draait met de bal, schiet en ... Carabantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Karayağız probeert naar een medespeler te passen. Karalo is nu in balbezit. Karalo draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:16

60e minuut.
Díaz Arce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karayağız met de inworp. Chávez geeft een hoge lob. Karalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ağayarzadə passt de bal zonder na te denken. Fernelis rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft de bal voor. Karalo krijgt zijn hoofd ertegen. Carabantes bokst de bal weg.

63e minuut.
Carabantes met een harde bal richting middenveld. Fonseca kopt de bal weg. Arismendi controleert de bal met de borst. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero geeft de bal voor. Inworp. Fonseca met een snelle inworp. Ağayarzadə geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:17

75e minuut.
Oljelund heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft de bal voor. Daar is Karalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalo haalt uit met een fantastische trap. Carabantes bokst de bal weg.

76e minuut.
Carabantes speelt de bal door. Ağayarzadə is nu in balbezit. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. Karalo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Karalo onderschept slim de pass. Karalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caballero rent richting de bal. Caballero geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fonseca neemt de hoekschop. Karalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:18

81e minuut.
Ağayarzadə passt de bal met de wreef. Fonseca speelt de bal door. Karalo is nu in balbezit. Karalo haalt uit met een fantastische trap. Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:19

81e minuut.
Huezo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağayarzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağayarzadə krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Karalo onderschept slim de pass. Karalo schiet op doel. Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:20

84e minuut.
Karayağız speelt de bal door. Karalo rent richting de bal. Karalo passt de bal met de wreef. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:21

85e minuut.
Huezo passt de bal in één keer door. Ağayarzadə rent richting de bal. Fernelis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fernelis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fernelis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii met een sublieme pass. Karayağız is nu in balbezit. Karayağız geeft een lange en hoge pass. Karalo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 93%, F.C. El Sauce 7%.
Rocosos Ratones - F.C. El Sauce 0:22