Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Cows South del Norte
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Butac onderschept slim de pass. Butac speelt de bal door. Ibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod verovert de bal door een tackle van achteren. Bumacod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Butac speelt de bal door. Macalinaw rent richting de bal. Macalinaw speelt de bal door. Bumacod rent richting de bal. Bumacod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Butac passt de bal in één keer door. Macalinaw rent richting de bal. Macalinaw passt de bal met de wreef. Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cows - South del Norte 0:1

22e minuut.
Macalinaw met een sublieme pass. Tadena rent richting de bal. Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Butac rent richting de bal. Butac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bumacod passt de bal in één keer door. Butac rent richting de bal. Butac passt de bal met de wreef. Bumacod is nu in balbezit. Bumacod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cows 73%, South del Norte 27%.
Blue Cows - South del Norte 0:1

60e minuut.
Tadena rent richting de bal. Butac verovert de bal door een tackle van achteren. Butac passt de bal zonder na te denken. Bumacod rent richting de bal. Bumacod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rabara geeft de bal voor. Lagbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagbas speelt de bal door. Doon is nu in balbezit. Doon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ibay rent richting de bal. Butac verovert de bal door een tackle van achteren. Tadena is nu in balbezit. Butac verovert de bal door een tackle van achteren. Butac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tadena is nu in balbezit. Butac verovert de bal door een tackle van achteren. Butac speelt de bal door. Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cows 62%, South del Norte 38%.
Blue Cows - South del Norte 0:1