Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Cows Kanlurang Falcons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tolosa rent richting de bal. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolosa. Tolosa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Quiray met een sublieme pass. Daar is Salire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mataac rent richting de bal. Napuli onderschept slim de pass. Napuli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Salire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corong bereikt de bal nog maar net als eerste. Salire rent richting de bal. Napuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napuli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tolosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagot verovert de bal door een tackle van achteren. Balagot passt de bal zonder na te denken. Ampil is nu in balbezit. Ampil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Infante rent richting de bal. Lantin verovert de bal door een tackle van achteren. Lantin geeft de bal voor. Corong bereikt de bal nog maar net als eerste. Corong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Cows 61%, Kanlurang Falcons 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA Cows - Kanlurang Falcons 0:0

53e minuut.
Napuli rent richting de bal. Napuli passt de bal in één keer door. Corong bereikt de bal nog maar net als eerste. Corong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Tolosa is nu in balbezit. Balagot verovert de bal door een tackle van achteren. Balagot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ampil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Cows - Kanlurang Falcons 0:1

66e minuut.
Lantin verovert de bal door een tackle van achteren. Lantin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gabat de bal. Bulanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mataac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mataac geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quiray de bal onder controle te krijgen. Ampil is nu in balbezit. Ampil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pasaoa onderschept slim de pass. Pasaoa geeft een hoge lob. Daar is Maralit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampil rent richting de bal. Ampil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Cows - Kanlurang Falcons 0:2

80e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee passt de bal met de wreef. Quiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil onderschept slim de pass. Ampil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Balagot geeft de bal voor. Quiray is nu in balbezit. Quiray geeft een hoge lob. Balagot rent richting de bal. Balagot probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mataac heeft problemen om de bal te vangen. Mataac geeft de bal voor. Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ampil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Cows - Kanlurang Falcons 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Cows 64%, Kanlurang Falcons 36%.
FA Cows - Kanlurang Falcons 0:3