Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Masters Puti Suburbs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Tabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasaas begaat een overtreding. Tabag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juco komt bij de bal en schiet. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 1:0

10e minuut.
Mente verovert de bal door een tackle van achteren. Sunga verovert de bal door een tackle van achteren. Sunga probeert naar een medespeler te passen. Masaganda rent richting de bal. Masaganda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tabag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orante komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dismaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadap is nu in balbezit. Pasahol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasahol krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mente verovert de bal door een tackle van achteren. Mente speelt de bal door. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Masters - Puti Suburbs 1:1

30e minuut.
Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud passt de bal met de wreef. Macanas is nu in balbezit. Macanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Juco rent richting de bal. Agsalud onderschept slim de pass. Agsalud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alinsangan heeft problemen om de bal te vangen. Agsalud rent richting de bal. Agsalud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 1:2

44e minuut.
Agsalud is nu in balbezit. Masaganda verovert de bal door een tackle van achteren. Masaganda passt de bal zonder na te denken. Dismaya geeft een hoge lob. San Antonio kopt de bal weg. Dayag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 49%, Puti Suburbs 51%.
North Masters - Puti Suburbs 1:2

52e minuut.
Macanas rent richting de bal. Agsalud is nu in balbezit. Macanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Escribano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud passt de bal met de wreef. Macanas rent richting de bal. Macanas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Alinsangan passt de bal met de wreef. Hadap is nu in balbezit. Met opzet legt Orante zijn tegenspeler op de grond. Orante krijgt een gele kaart. Hadap roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hadap kan niet meer verder spelen. Fontanilla komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Escribano rent richting de bal. Fontanilla rent richting de bal. Escribano rent richting de bal. Fontanilla onderschept slim de pass. Fontanilla geeft een hoge lob. Calicdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mente rent richting de bal. Mente probeert naar een medespeler te passen. Macanas rent richting de bal. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ligaya controleert de bal met de borst. Orante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mente krijgt een gele kaart. Orante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orante legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Masters - Puti Suburbs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 66%, Puti Suburbs 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Masters - Puti Suburbs 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 56%, Puti Suburbs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Masters - Puti Suburbs 2:2

117e minuut.
Sayaboc geeft een hoge lob. Mago rent richting de bal. Alinsangan begaat een overtreding. Alinsangan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 52%, Puti Suburbs 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Masters - Puti Suburbs 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Agsalud neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
---
Masaganda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 3:2
---
Macanas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Masters - Puti Suburbs 3:3
---
Orante neemt de penalty, wat een uithaal! Dayag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 4:3
---
Borromeo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Pasahol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Dayag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Mente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Masters - Puti Suburbs 4:4
---
Juco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 5:4
---
Mago legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Calicdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Masters - Puti Suburbs 5:5
---
Escribano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Fontanilla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
---
San Antonio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dayag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Puti Suburbs 6:5
---