Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lanao dragons Air Arirang
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Manlansing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matibag is nu in balbezit. Manlansing verovert de bal door een tackle van achteren. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bables is nu in balbezit. Bables geeft een lange en hoge pass. Daar is Songcuya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cagadoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Songcuya rent richting de bal. Cagadoc verovert de bal door een tackle van achteren. Cagadoc speelt de bal door. Manlansing is nu in balbezit. Manlansing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maceda controleert de bal met de borst. Martos rent richting de bal. Martos passt de bal in één keer door. Maceda rent richting de bal. Maceda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dunglao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunglao geeft een lange en hoge pass. Siasat is nu in balbezit. Manlansing onderschept slim de pass. Manlansing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Air Arirang 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 53%, Air Arirang 47%.
lanao dragons - Air Arirang 1:0

47e minuut.
Tayabas met een harde bal richting middenveld. Martos kopt de bal weg. Sopsop heeft problemen om de bal te vangen. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lanao dragons - Air Arirang 1:1

66e minuut.
Galapon rent richting de bal. Galapon geeft een lange en hoge pass. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda draait met de bal, schiet en ... Mamot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Air Arirang 1:2

68e minuut.
Sopsop met een sublieme pass. Jacang probeert de bal aan de voet te houden. Maceda is nu in balbezit. Maceda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Air Arirang 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 59%, Air Arirang 41%.
lanao dragons - Air Arirang 1:3