Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Ducks Brave Gibbons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Tampipi verovert de bal door een tackle van achteren. Aglibut rent richting de bal. Tampipi onderschept slim de pass. Lansigan rent richting de bal. Lansigan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bual rent richting de bal. Bugnos verovert de bal door een tackle van achteren. Bugnos probeert naar een medespeler te passen. Manlangit rent richting de bal. Manlangit haalt uit met een fantastische trap. Gabuat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gapud is nu in balbezit. Gapud geeft de bal voor. Allado probeert de bal aan de voet te houden. Manlangit rent richting de bal. Manlangit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Belasco verovert de bal door een tackle van achteren. Bual geeft een hoge lob. Cabanayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi verovert de bal door een tackle van achteren. Tampipi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Belasco geeft de bal voor. Cabanayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi verovert de bal door een tackle van achteren. Tampipi schiet op doel. Vidarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Ducks - Brave Gibbons 0:1

21e minuut.
Bual bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bugnos zijn tegenspeler op de grond. Bual raakt geblesseerd tijdens het duel. Sisante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tampipi rent richting de bal. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lansigan onderschept slim de pass. Aglibut verovert de bal door een tackle van achteren. Aglibut speelt de bal door. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Jandoc de bal. Bughao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughao geeft de bal voor. Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ducks 50%, Brave Gibbons 50%.
Crazy Ducks - Brave Gibbons 0:1

66e minuut.
Aglibut rent richting de bal. Bulatao verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatao geeft de bal voor. Klungelig pakt Tampipi de bal. Tampipi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lagandaon met een sublieme pass. Manlangit bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuguen is nu in balbezit. Manlangit verovert de bal door een tackle van achteren. Manlangit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ducks 53%, Brave Gibbons 47%.
Crazy Ducks - Brave Gibbons 0:1