Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United FC Hammers FA Spears
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Jain passt de bal met de wreef. Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macuha de bal. Macuha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jain rent richting de bal. Baquiran onderschept slim de pass. Baquiran speelt de bal door. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hammers - FA Spears 1:0

12e minuut.
Paglinawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglinawan passt de bal met de wreef. Itliong rent richting de bal. Baquiran onderschept slim de pass. Baquiran draait met de bal, schiet en ... Cajulao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kulubot passt de bal zonder na te denken. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagalogan is nu in balbezit. Zaldua verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldua schiet op doel. Cajulao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kulubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafal? onderschept slim de pass. Rafal? speelt de bal door. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha haalt uit met een fantastische trap. Masangga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hammers 47%, FA Spears 53%.
United FC Hammers - FA Spears 1:0

47e minuut.
Noble probeert de bal aan de voet te houden. Itliong rent richting de bal. Itliong geeft een lange en hoge pass. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha schiet op doel. Masangga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Macuha passt de bal zonder na te denken. Abella heeft problemen om de bal te vangen. Abella speelt de bal door. Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sayaboc passt de bal zonder na te denken. Noble is nu in balbezit. Noble passt de bal met de wreef. Zaldua rent richting de bal. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hammers - FA Spears 2:0

82e minuut.
Noble geeft de bal voor. Tagalogan is nu in balbezit. Tagalogan geeft een lange en hoge pass. Inarez rent richting de bal. Inarez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Magarin is nu in balbezit. Magarin geeft de bal voor. Klungelig pakt Manicad de bal. Macuha rent richting de bal. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Masangga trapt de bal weg van het doel. Baquiran rent richting de bal. Baquiran speelt de bal door. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hammers 55%, FA Spears 45%.
United FC Hammers - FA Spears 2:0