Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United FC Hooks Pula Kings
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Tabuno kopt de bal weg. Oppus is nu in balbezit. Manguingat begaat een overtreding. Oppus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oppus kan niet meer verder spelen. Galut komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Tabuno rent richting de bal. Tabuno schiet op doel. Ontog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madlangsakit is nu in balbezit. Madlangsakit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hooks - Pula Kings 1:0

42e minuut.
Tabuno is nu in balbezit. Madlangsakit is nu in balbezit. Madlangsakit passt de bal met de wreef. Tabuno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hooks - Pula Kings 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 51%, Pula Kings 49%.
United FC Hooks - Pula Kings 2:0

47e minuut.
Manguingat geeft een lange en hoge pass. Cagungon kopt de bal weg. Ontog is nu in balbezit. Madlangsakit onderschept slim de pass. Madlangsakit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Lansang met een harde bal richting middenveld. Mongcopa rent richting de bal. Madwen onderschept slim de pass. Madwen haalt uit met een fantastische trap. Dimatulac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Manguingat is nu in balbezit. Manguingat met een sublieme pass. Bagaoisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit onderschept slim de pass. Madlangsakit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Bagaoisan met een snelle inworp. Lamug rent richting de bal. Lamug geeft een hoge lob. Galut krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Madlangsakit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontog geeft een lange en hoge pass. Yago heeft problemen om de bal te vangen. Galut is nu in balbezit. Galut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Madwen rent richting de bal. Madwen schiet op doel. Daar is Yago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madwen rent richting de bal. Madwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 67%, Pula Kings 33%.
United FC Hooks - Pula Kings 2:0