Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Horses Swabe Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Cabatuando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butiu komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Punsoy geeft de bal voor. Daar is Mangaser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagaran met een sublieme pass. Daranciang rent richting de bal. Daranciang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Butiu met een sublieme pass. Lugmao rent richting de bal. Lugmao passt de bal in één keer door. Culanag rent richting de bal. Culanag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lagang rent richting de bal. Calicdan verovert de bal door een tackle van achteren. Calicdan speelt de bal door. Daranciang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daranciang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Lacro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carasig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugmao is nu in balbezit. Lugmao geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Calicdan met een sublieme pass. Daranciang rent richting de bal. Pahate is nu in balbezit. Daranciang verovert de bal door een tackle van achteren. Daranciang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Horses 55%, Swabe Falcons 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swabe Horses - Swabe Falcons 0:0

51e minuut.
Culanag passt de bal met de wreef. Lugmao kan de bal niet met de borst controleren. Punsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Culanag is nu in balbezit. Culanag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mangaser rent richting de bal. Sagaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaran passt de bal met de wreef. Daranciang rent richting de bal. Daranciang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Butiu is nu in balbezit. Calicdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicdan probeert naar een medespeler te passen. Daranciang is nu in balbezit. Daranciang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Horses - Swabe Falcons 0:1

66e minuut.
Butiu is nu in balbezit. Punsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daranciang de bal. Daranciang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Horses - Swabe Falcons 0:2

69e minuut.
Lagang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daranciang de bal. Lagang rent richting de bal. Calicdan verovert de bal door een tackle van achteren. Calicdan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Malibiran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagaran met de inworp. Calicdan is nu in balbezit. Calicdan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Punsoy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carriaga de bal. Danao met een sublieme pass. Daranciang is nu in balbezit. Daranciang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Horses 62%, Swabe Falcons 38%.
Swabe Horses - Swabe Falcons 0:2