Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Knights Pula Blades
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tugade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna onderschept slim de pass. Ibuna met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanga de bal. Tanga draait met de bal, schiet en ... Bolongan bokst de bal weg.

5e minuut.
Tartajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baje verovert de bal door een tackle van achteren. Lumanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baje onderschept slim de pass. Baje haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tabang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabang geeft een lange en hoge pass. Tanga is nu in balbezit. Tanga schiet op doel. Lagunsad probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna met een sublieme pass. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga onderschept slim de pass. Tanga schiet op doel. Bolongan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Knights - Pula Blades 0:1

17e minuut.
Tugade onderschept slim de pass. Tugade geeft een lange en hoge pass. Lumanga is nu in balbezit. Baje onderschept slim de pass. Baje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caday met een sublieme pass. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna geeft een hoge lob. Ibuna rent richting de bal. Ibuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Manacsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cagacan is nu in balbezit. Tugade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tugade krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Biabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagud is nu in balbezit. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagud geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rapanut is nu in balbezit. Rapanut met een sublieme pass. Baje is nu in balbezit. Baje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tanga rent richting de bal. Pilande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga onderschept slim de pass. Tanga draait met de bal, schiet en ... Bolongan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Knights - Pula Blades 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Knights 51%, Pula Blades 49%.
Shameful Knights - Pula Blades 0:2

56e minuut.
Biabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tugade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tugade probeert naar een medespeler te passen. Pagud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagud passt de bal met de wreef. Paal!

57e minuut.
Tabang kopt de bal weg. Pilande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga onderschept slim de pass. Tanga draait met de bal, schiet en ... Bolongan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Knights - Pula Blades 0:3

64e minuut.
Ibuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabang speelt de bal door. Tanga rent richting de bal. Tanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barreto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ibuna de bal. Pagud bereikt de bal nog maar net als eerste. Baje bereikt de bal nog maar net als eerste. Baje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tugade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ibuna speelt de bal door. Tanga rent richting de bal. Tanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doon kopt de bal weg. Ibuna is nu in balbezit. Biabas onderschept slim de pass. Pagud is nu in balbezit. Pagud haalt uit met een fantastische trap. Caday bokst de bal weg. Lumanga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Knights - Pula Blades 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Knights 38%, Pula Blades 62%.
Shameful Knights - Pula Blades 1:3