Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Sporting Club Sogod Soccers
Normal Tactiek ph
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Luczon bereikt de bal nog maar net als eerste. Banting begaat een overtreding. Luczon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luczon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deang rent richting de bal. Deang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Sporting Club - Sogod Soccers 1:0

19e minuut.
Vanderschelden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amaro komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Aleksanyan rent richting de bal. Cabading verovert de bal door een tackle van achteren. Cabading speelt de bal door. Deang is nu in balbezit. Deang schiet op doel. Marincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Billones rent richting de bal. Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Manotoc rent richting de bal. Batao rent richting de bal. Manotoc onderschept slim de pass. Manotoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Sporting Club - Sogod Soccers 1:1

30e minuut.
Dimanlig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luczon is nu in balbezit. Luczon geeft een hoge lob. Deang springt en kopt de bal. Marincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kanlungan rent richting de bal. Manotoc onderschept slim de pass. Manotoc met een sublieme pass. Klungelig pakt Riccardi de bal. Riccardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 53%, Sogod Soccers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pula Sporting Club - Sogod Soccers 1:1

52e minuut.
Kanlungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ambat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sârgu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Billones bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksanyan is nu in balbezit. Billones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleksanyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Ambat onderschept slim de pass. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Manotoc probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batao. Manotoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manotoc wilt de vrije trap nemen. Yacapin maakt een snoekduik en kopt de bal. Riccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardi haalt uit met een fantastische trap. Maharais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Sporting Club - Sogod Soccers 1:2

88e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu speelt de bal door. Tubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maharais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Sârgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Maharais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 59%, Sogod Soccers 41%.
Pula Sporting Club - Sogod Soccers 1:2