Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Falcons Malabon City SC
Normal Tactiek New 4132
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 34.2
redelijk Schieten matig
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Ipolt passt de bal met de wreef. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala speelt de bal door. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yusi rent richting de bal. Ipolt onderschept slim de pass. Ipolt geeft de bal voor. bin Hasyim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Undayan passt de bal zonder na te denken. Tapaya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostianovsky. Tapaya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Tapaya rent richting de bal. Baxter verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter met een sublieme pass. Ipolt heeft problemen om de bal te vangen. Ipolt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ipolt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipolt geeft een lange en hoge pass. Yusi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tarkkala probeert de bal met de borst te controleren. Tarkkala met een sublieme pass. Pasinabo heeft problemen om de bal te vangen. Lago is nu in balbezit. Lago haalt uit met een fantastische trap. Bathan bokst de bal weg. Lago rent richting de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Yusi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ipolt. Yusi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sumanpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rósa krijgt een gele kaart. Sumanpong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamol met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tarkkala probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Hasyim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hasyim passt de bal met de wreef. Lago rent richting de bal. Lago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 73%, Malabon City SC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hard Falcons - Malabon City SC 0:0

46e minuut.
Baxter probeert naar een medespeler te passen. Ipolt is nu in balbezit. Ipolt passt de bal zonder na te denken. Lago rent richting de bal. Lago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Oreta kopt de bal weg. Ugale rent richting de bal. Ugale speelt de bal door. Ipolt rent richting de bal. Ipolt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pacubas de bal. bin Hasyim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasyim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Baxter verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter geeft een lange en hoge pass. Pasinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasyim onderschept slim de pass. bin Hasyim schiet op doel. Bathan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pasinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipolt onderschept slim de pass. Ipolt met een sublieme pass. bin Hasyim rent richting de bal. bin Hasyim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Malabon City SC 0:1

68e minuut.
Python passt de bal in één keer door. Kostianovsky controleert de bal met de borst. Oreta is nu in balbezit. Oreta schiet op doel. Loučka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hard Falcons - Malabon City SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 79%, Malabon City SC 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hard Falcons - Malabon City SC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Ipolt verovert de bal door een tackle van achteren. Ipolt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Hasyim de bal. bin Hasyim draait met de bal, schiet en ... Pacubas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

99e minuut.
bin Hasyim heeft problemen om de bal te vangen. Gamol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamol passt de bal zonder na te denken. bin Hasyim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Yusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipolt verovert de bal door een tackle van achteren. Ipolt passt de bal met de wreef. Lago rent richting de bal. Lago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Malabon City SC 1:2

105e minuut.
Manayan heeft problemen om de bal te vangen. bin Hasyim rent richting de bal. bin Hasyim met een sublieme pass. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 86%, Malabon City SC 14%.
Hard Falcons - Malabon City SC 1:2

118e minuut.
Daar is Yusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipolt is nu in balbezit. Ipolt passt de bal in één keer door. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 73%, Malabon City SC 27%.
Hard Falcons - Malabon City SC 1:2