Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Embarrassing Snakes Real San Rafael C.F.
Normal Tactiek Cup Final 2
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Tandoc verovert de bal door een tackle van achteren. Tandoc met een sublieme pass. Agpalo is nu in balbezit. Bagongarao onderschept slim de pass. Bagongarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Tabua met een harde bal richting middenveld. Tagudin kopt de bal weg. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:1

7e minuut.
Calayag probeert naar een medespeler te passen. Tandoc is nu in balbezit. Tandoc met een sublieme pass. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tagudin passt de bal in één keer door. Bagongarao rent richting de bal. de la Rosa is nu in balbezit. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao geeft de bal voor. Tabua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:2

12e minuut.
Tandoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Calayag geeft een lange en hoge pass. Bagongarao kopt de bal weg. Caday is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:3

16e minuut.
Calayag verovert de bal door een tackle van achteren. Calayag geeft een lange en hoge pass. Caday kopt de bal weg. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:4

20e minuut.
Agpalo is nu in balbezit. Tagudin onderschept slim de pass. Tagudin passt de bal in één keer door. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:5

22e minuut.
Tagudin geeft een lange en hoge pass. Tabua met een sublieme pass. Tandoc kopt de bal weg. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Caday kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Rosa de bal. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao draait met de bal, schiet en ... Tabua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:6

25e minuut.
Sy is nu in balbezit. Sy passt de bal zonder na te denken. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ... Tabua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Agpalo kopt de bal weg. Tagudin geeft een hoge lob. Caday krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:7

30e minuut.
Calayag geeft een lange en hoge pass. Bagongarao kopt de bal weg. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday schiet op doel. Tabua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bagongarao de bal. Bagongarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:8

32e minuut.
Mangabel geeft een lange en hoge pass. Lagatoc rent richting de bal. Lagatoc passt de bal in één keer door. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayoyo met een sublieme pass. Calayag is nu in balbezit. Calayag geeft de bal voor. Caday heeft problemen om de bal te vangen. Caday draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabua trapt de bal weg. Tagudin geeft de bal voor. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
de la Rosa kopt de bal weg. Agpalo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagudin. Tagudin krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caday de bal. Caday schiet op doel. Tabua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mangabel is nu in balbezit. Tagudin onderschept slim de pass. Tagudin probeert naar een medespeler te passen. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Punsalang geeft een hoge lob. Tagudin rent richting de bal. Tagudin passt de bal met de wreef. Caday is nu in balbezit. Caday schiet op doel. Tabua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Snakes 83%, Real San Rafael C.F. 17%.
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:8

48e minuut.
Tagudin rent richting de bal. Tagudin met een sublieme pass. Sy is nu in balbezit. Sy schiet op doel. Tabua probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandoc met de inworp. Tagudin rent richting de bal. Tagudin geeft de bal voor. Bagongarao krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:9

52e minuut.
Tagudin onderschept slim de pass. Tagudin geeft de bal voor. Caday is nu in balbezit. Caday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:10

53e minuut.
Tagudin heeft problemen om de bal te vangen. Tagudin geeft een hoge lob. de la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:11

56e minuut.
Lagatoc verovert de bal door een tackle van achteren. Lagatoc geeft de bal voor. Klungelig pakt de la Rosa de bal. Caday rent richting de bal. Caday draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bagongarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagongarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tabua met een harde bal richting middenveld. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc geeft een hoge lob. Caday kan de bal niet met de borst controleren. Caday draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:12

60e minuut.
Bagongarao heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Tandoc met de inworp. Daar is Bagongarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Sy met een snelle inworp. Tagudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagudin geeft een lange en hoge pass. Daar is de la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tandoc neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabua probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Sy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:13

68e minuut.
Agpalo geeft de bal voor. Inworp. Tandoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagudin controleert de bal met de borst. Tagudin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Subong heeft problemen om de bal te vangen. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caday rent richting de bal. Caday draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:14

69e minuut.
Acda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa rent richting de bal. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:15

72e minuut.
Mayoyo passt de bal met de wreef. Inworp. Tagudin met een snelle inworp. Sy geeft een lange en hoge pass. Bagongarao kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:16

73e minuut.
Caday verovert de bal door een tackle van achteren. Caday passt de bal in één keer door. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap. Tabua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:17

76e minuut.
Caday kopt de bal weg. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao passt de bal in één keer door. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tagudin met een sublieme pass. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao passt de bal met de wreef. Caday is nu in balbezit. Caday haalt uit met een fantastische trap. Tabua bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tandoc neemt de hoekschop. Caday maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Tabua trapt de bal weg. Tandoc speelt de bal door. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:18

84e minuut.
Abarrientos onderschept slim de pass. Tandoc onderschept slim de pass. Daar is Tandoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandoc geeft een lange en hoge pass. Caday springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sagaysay rent richting de bal. Sagaysay passt de bal met de wreef. Calayag speelt de bal door. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tandoc rent richting de bal. Tandoc speelt de bal door. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Subong de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tandoc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tagudin de bal. Tagudin geeft de bal voor. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Snakes 89%, Real San Rafael C.F. 11%.
Embarrassing Snakes - Real San Rafael C.F. 0:19