Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulueta RMA Ceska_Republika
Wolf1 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Riesner geeft een hoge lob. Obrębalski is nu in balbezit. Năstăsescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Năstăsescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Năstăsescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Bugu probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Bugu begaat een overtreding. Bugu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Poleno passt de bal zonder na te denken. Husin rent richting de bal. Husin geeft de bal voor. Tămâie rent richting de bal. Tămâie schiet op doel. De bal raakt de paal. Olivares bokst de bal weg.

16e minuut.
Bugu rent richting de bal. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños speelt de bal door. Pule` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Poleno heeft problemen om de bal te vangen. Poleno met een sublieme pass. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 54%, Ceska_Republika 46%.
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:1

50e minuut.
Poleno probeert naar een medespeler te passen. Tămâie rent richting de bal. Tămâie met een sublieme pass. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Pule` de bal. Pule` geeft een lange en hoge pass. Bugu heeft problemen om de bal te vangen. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tămâie speelt de bal door. Yengeç rent richting de bal. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños schiet op doel. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:2

70e minuut.
Pule` is nu in balbezit. Pule` speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Carregueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregueiro speelt de bal door. Bugu is nu in balbezit. Baños onderschept slim de pass. Baños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pule` rent richting de bal. Pule` geeft een lange en hoge pass. Baños heeft problemen om de bal te vangen. Baños draait met de bal, schiet en ... Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:3

90e minuut.
Pule` is nu in balbezit. Pule` speelt de bal door. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ... Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 55%, Ceska_Republika 45%.
Zulueta RMA - Ceska_Republika 0:4