Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Jones Submarino-Amarrillo
4-2-3-1 Tactiek 1ext
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Lilić is nu in balbezit. Jelonek verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu speelt de bal door. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Trejo passt de bal in één keer door. Ścianka geeft de bal voor. Göksel rent richting de bal. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Speriatu met een sublieme pass. Ścianka rent richting de bal. Ścianka geeft een lange en hoge pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Lilić met de inworp. Pósa geeft een hoge lob. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 1:0

21e minuut.
Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oquendo passt de bal met de wreef. Ścianka met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Göksel is nu in balbezit. Göksel passt de bal in één keer door. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel. Hitzlsperger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pósa speelt de bal door. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:0

26e minuut.
Hitzlsperger met een sublieme pass. Trejo kopt de bal weg. Deviren is nu in balbezit. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Hitzlsperger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Speriatu kopt de bal weg. Mansilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel onderschept slim de pass. Göksel geeft een lange en hoge pass. Voinescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Voinescu is nu in balbezit. Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Göksel onderschept slim de pass. Göksel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hitzlsperger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Trejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chełminiak krijgt een gele kaart. Ścianka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ścianka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. Hitzlsperger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Pósa onderschept slim de pass. Pósa probeert naar een medespeler te passen. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Castellanos bokst de bal weg.

42e minuut.
Ścianka is nu in balbezit. Ścianka passt de bal met de wreef. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu passt de bal in één keer door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Hitzlsperger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 63%, Submarino-Amarrillo 37%.
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:1

46e minuut.
Revé komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen. Cooper komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jelonek is nu in balbezit. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Daar is Mansilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel draait met de bal, schiet en ... Hitzlsperger bokst de bal weg.

58e minuut.
Ścianka geeft een hoge lob. Cooper krijgt zijn hoofd ertegen. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Hitzlsperger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:2

62e minuut.
Cooper passt de bal in één keer door. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka geeft de bal voor. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:3

68e minuut.
Kałek onderschept slim de pass. Kałek geeft een lange en hoge pass. Cooper kopt de bal weg. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Minh Sơn kopt de bal weg. Jelonek geeft de bal voor. Klungelig pakt Oquendo de bal. Göksel rent richting de bal. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Hitzlsperger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Luiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka geeft een lange en hoge pass. Göksel is nu in balbezit. Göksel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 56%, Submarino-Amarrillo 44%.
Atlético Jones - Submarino-Amarrillo 2:3