Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:59
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: Mystery Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24531
Mystery Atropello
Defensa5 Tactiek Dan Smith
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


3e minuut.
Mărăşescu rent richting de bal. Cuadrado onderschept slim de pass. Cuadrado geeft de bal voor. Aldama maakt een snoekduik en kopt de bal. Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cooper probeert naar een medespeler te passen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. Puşcaşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răscanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:1

20e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap. Paz probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:2

28e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Oliver onderschept slim de pass. Oliver geeft de bal voor. Paz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Oliver rent richting de bal. Oliver geeft de bal voor. Paz speelt de bal door. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... Răscanu bokst de bal weg.

36e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft de bal voor. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel. Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 65%, Atropello 35%.
Mystery - Atropello 0:3

48e minuut.
Oliver geeft een lange en hoge pass. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal zonder na te denken. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Mannori kan de bal niet met de borst controleren. Oliver geeft een lange en hoge pass. Paz kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cuadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Aldama verovert de bal door een tackle van achteren. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Mărăşescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannori rent richting de bal. Oliver onderschept slim de pass. Oliver geeft een lange en hoge pass. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Novakov passt de bal in één keer door. Aldama rent richting de bal. Puşcaşu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Puşcaşu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puşcaşu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aldama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cooper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Răscanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lantigua geeft de bal voor. Paz kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:4

68e minuut.
Sevin geeft de bal voor. Lantigua rent richting de bal. Lantigua speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:5

72e minuut.
Mărăşescu rent richting de bal. Oliver onderschept slim de pass. Oliver geeft een lange en hoge pass. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Atropello 0:6

78e minuut.
Oliver rent richting de bal. Mărăşescu is nu in balbezit. Oliver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliver krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Novakov speelt de bal door. Feliú rent richting de bal. Feliú passt de bal zonder na te denken. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama schiet op doel. Răscanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Feliú geeft een hoge lob. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Aldama draait met de bal, schiet en ... Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft de bal voor. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cooper speelt de bal door. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado met een sublieme pass. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 69%, Atropello 31%.
Mystery - Atropello 0:6