Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC express Future-Stars
523 Tactiek Defensa
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.2 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vílchez kopt de bal weg. Kochowski is nu in balbezit. Romeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romeu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Missał bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał geeft een lange en hoge pass. Vílchez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gočál kopt de bal weg. Águila geeft de bal voor. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Future-Stars 0:1

43e minuut.
Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo rent richting de bal. Met opzet legt Gočál zijn tegenspeler op de grond. Gočál krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 42%, Future-Stars 58%.
FC express - Future-Stars 0:1

47e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Romeu geeft een hoge lob. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Unanua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Águila probeert naar een medespeler te passen. Petrák geeft de bal voor. Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila probeert naar een medespeler te passen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Unanua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Future-Stars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 50%, Future-Stars 50%.
FC express - Future-Stars 0:2