Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:59
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16042
FC Bayern Munich Machanical Orange
The Best Tactiek MACH 43W2-0A
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.6 gemiddelde waardering 65.9
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Alfonso geeft een lange en hoge pass. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Echevarría neemt de hoekschop. Fajardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:1

9e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:2

10e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Daar is Fumero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tuñas probeert naar een medespeler te passen. Fajardo kopt de bal weg. Fumero rent richting de bal. Fumero schiet op doel. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:3

16e minuut.
Tuñas probeert naar een medespeler te passen. Montano kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Echevarría is nu in balbezit. Echevarría haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alfonso speelt de bal door. Echevarría is nu in balbezit. Echevarría geeft een hoge lob. Fajardo springt en kopt de bal. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:4

24e minuut.
Kutryb geeft een hoge lob. Tascón kopt de bal weg. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob. Fumero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:5

26e minuut.
Alfonso met een snelle inworp. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal geeft een hoge lob. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:6

29e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft de bal voor. Fumero kan de bal niet met de borst controleren. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:7

31e minuut.
Echevarría geeft de bal voor. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dupotey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:8

33e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal in één keer door. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dupotey geeft een hoge lob. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Alfonso kopt de bal weg. Tascón met een sublieme pass. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Fumero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Echevarría passt de bal met de wreef. Alonso speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 80%, Machanical Orange 20%.
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:8

49e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Alfonso met een sublieme pass. Fumero rent richting de bal. Fumero schiet op doel. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fumero verovert de bal door een tackle van achteren. Fumero passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:9

52e minuut.
Echevarría passt de bal met de wreef. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:10

56e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal in één keer door. Echevarría heeft problemen om de bal te vangen. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:11

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Echevarría geeft een hoge lob. Fumero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:12

64e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Bell rent richting de bal. Echevarría verovert de bal door een tackle van achteren. Echevarría geeft de bal voor. Fumero maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Echevarría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echevarría passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:13

77e minuut.
Bell met een sublieme pass. Tascón speelt de bal door. Carmenate is nu in balbezit. Fumero verovert de bal door een tackle van achteren. Fumero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Fumero is nu in balbezit. Fumero draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Fumero verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo rent richting de bal. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Vélez bokst de bal weg.

81e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canel de bal. Alonso geeft een lange en hoge pass. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puerta rent richting de bal. Fumero onderschept slim de pass. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft de bal voor. Fumero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 76%, Machanical Orange 24%.
FC Bayern Munich - Machanical Orange 0:14