Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:59
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: KnkCuba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18929
KnkCuba Manchester_United_FC
ya1 Tactiek La mia 12.0
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Pinckert probeert de bal met de borst te controleren. Hill geeft een hoge lob. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Smółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Gardašević is nu in balbezit. Góngora onderschept slim de pass. Góngora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Carballo onderschept slim de pass. Carballo probeert naar een medespeler te passen. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel. Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carballo probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 0:1

17e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Beijers onderschept slim de pass. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel. Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 0:2

18e minuut.
Bacchetta is nu in balbezit. Bacchetta passt de bal zonder na te denken. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 0:3

20e minuut.
Bacchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchetta met een sublieme pass. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Martin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Oravecz de bal. Oravecz speelt de bal door. Góngora is nu in balbezit. Góngora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 0:4

40e minuut.
Pinckert passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky passt de bal in één keer door. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Phước An kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Góngora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 56%, Manchester_United_FC 44%.
KnkCuba - Manchester_United_FC 0:4

50e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky passt de bal in één keer door. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski schiet op doel. Phước An maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:4

56e minuut.
Martin speelt de bal door. Bigliardi is nu in balbezit. Bigliardi passt de bal in één keer door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Smółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:5

63e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Smółka bokst de bal weg. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:6

65e minuut.
Beijers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigliardi met een snelle inworp. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carballo schiet op doel. Smółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carballo passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft de bal voor. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Pinckert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bacchetta de bal onder controle te krijgen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:7

90e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Gardašević is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 51%, Manchester_United_FC 49%.
KnkCuba - Manchester_United_FC 1:8